Bio

Heb jij een goede basis gelegd voor je bedrijf?

0

Als je een eigen onderneming hebt, moet je zorgen dat je goed verzekerd bent. Je loopt namelijk risico’s die grote gevolgen kunnen hebben. Gelukkig is het niet moeilijk om de juiste verzekeringen af te sluiten. Wij laten je graag zien welke mogelijkheden je hebt om je klanten beter van dienst te zijn en wat je kunt doen om te voorkomen dat je zonder inkomsten komt te zitten wanneer je ziek wordt. Hiermee ban je niet alleen veel risico’s uit, je zorgt er ook voor dat je bedrijf op de lange termijn stabieler wordt. Laten we snel beginnen.

Zorg dat je schade bij je klant goed en snel kunt vergoeden

Als er een ding is wat je niet wilt dan is het wel dat je je klanten schade toebrengt. Toch kan dit altijd gebeuren. In zo’n situatie is het belangrijk dat je dit probleem kunt oplossen. Er een veroorzaken is namelijk tot daar aan toe, maar niet in staat zijn om het probleem op te lossen is onprofessioneel. Je kunt daarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Univé afsluiten. Met deze polis kun je je klant schadevrij stellen wanneer je bijvoorbeeld iets hebt omgestoten toen je een muur aan het schilderen was, of wanneer je klant gewond is geraakt omdat deze struikelde over een snoer dat je gebruikte. Ook wanneer je met medewerkers werkt, zijn ze met deze polis gedekt. Je kunt hiermee dus een hoop problemen voorkomen. Wat ook goed is om te weten, is dat je ook een beroep op je polis kunt doen wanneer de gegevens van je klanten gestolen zijn omdat je computer gehackt is. Eventuele juridische hulp kun je ook betalen met deze verzekering. Sluit er dus altijd een af.

Wat als je ineens ziek wordt en geen werk meer kunt doen?

Je loopt niet alleen risico’s wanneer je werkt, je kunt ook zonder werk komen te zitten. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf want voor de meeste ondernemers geldt dat wanneer zij niet werken, er ook geen geld meer binnenkomt. Je moet dus ook maatregelen treffen voor het moment waarop je ziek wordt. Een griepje is waarschijnlijk wel te doen, maar wat als je maanden uit de roulatie raakt? Je kunt je voor deze situatie bij een broodfonds verzekering aanmelden. Dit is een klein groepje mensen dat iedere maand geld inlegt en mocht iemand ziek worden, dan worden diens lasten uit de algemene pot betaald. Er zit echter wel een maximum aan de periode van het broodfonds. Wil je echt geen risico nemen, dan kun je ook nog een AOV afsluiten. Deze kun je zo afstellen dat hij tot je pensioen loopt.

Een verzekering is het beste visitekaartje voor je bedrijf

Sommige ondernemers zien een verzekering als een teken van zwakte. Zij laten klanten daarom liever niet weten dat ze tegen allerlei zaken verzekerd zijn. Dat is echter jammer, want een klant heeft baat bij een partij die nauwelijks risico’s met zich meebrengt. Laat daarom vooral zien dat je je verantwoordelijkheid genomen hebt en dat je goede verzekeringen hebt afgesloten. Voor de klant is dit een manier om het koren van het kaf te scheiden. Deze ziet gelijk dat je een serieuze partij bent om mee samen te werken. Een goed pakket verzekeringen zal er dus toe leiden dat je meer klanten binnenhaalt. Kijk even op de site van je verzekeraar om te zien welke verzekeringen je allemaal zou kunnen nemen. Bereken vervolgens je premie en sluit je polis diezelfde dag nog af. De kosten van je verzekering kun je deels aftrekken van je belasting. Regel je zaakjes daarom vandaag nog.

Zo profiteer je optimaal van de voordelen van je tankkaart

Previous article

7 slimme manieren om de verkoop in je onderneming te laten stijgen

Next article

You may also like

More in Bio