GrappigLifehacksLijstjes

Dit zijn de vetste decoraties voor je kantoor

0

Een kantoor is over het algemeen niet een gezellige ruimte. Je vindt er een bureau, bureaustoel en de benodigde elektronica, zoals een computer en telefoon. Vooral kantoortuinen staan vol met saai meubilair. Het is vooral functioneel ingericht en het gaat niet om of het stijlvol is. Natuurlijk is het wel fijner om in een gezellige ruimte te werken. Om wat sfeer toe te voegen aan een kil kantoor, kun je hem decoreren. Je kunt decoratieartikelen neerzetten op het bureau of in de vensterbank, maar ook decoratie aan de muur hangen.

Stickers

De kantoorartikelen die je voor het werk gebruikt, kunnen ook erg saai ogen. Door de saaie kantoorartikelen te pimpen, krijg je de gaafste decoratie. Denk bijvoorbeeld aan een Macbook sticker of een sticker voor een andere laptop. Dit kunnen stickers zijn van standaard afbeeldingen, maar ook van foto’s die je zelf hebt gemaakt. Andere decoratie of meubelen kun je ook beplakken met stickers. De koelkast van het kantoor kan je beplakken met een gave sticker of denk aan een sticker voor op een muur. Dit klinkt als iets wat je eerder in een kinderkamer zou doen, maar niets is minder waar. Met bijvoorbeeld muurstickers van dieren creëer je een mooie sfeer in een kantoor. Zo maak je de vetste decoratie voor in jouw kantoor.

Er zijn verschillende manieren om jouw kantoor te decoreren. De vetste mogelijkheden zijn verlichting, wanddecoratie, gave kasten en stickers.

Verlichting

Bij decoratie denk je al gauw aan bijvoorbeeld fotolijstjes of kaarsen, maar de verlichting is ook erg belangrijk. Vaak hebben kantoren sfeerloos tl-licht of een saaie plafondlamp. Met een mooie hang- of stalamp kan je die sfeer in de inrichting aanbrengen. Het kan een accent leggen en de stijl bepalen. Je hebt lampen van zwart staal, van metaal of bijvoorbeeld met een stoffen lampenkap. Het licht zelf wat van de lamp komt, kan ook sfeer in een ruimte geven. Natuurlijk heb je in een kantoor vaak wel genoeg licht nodig. Het is dus belangrijk om daar rekening mee te houden of om verstelbare lampen te kopen.

Wanddecoratie

Met de juiste wanddecoratie kun je ook een ruimte goed opvrolijken. Denk aan mooie schilderijen of een lijst met een gave print erin. Die print kan regelmatig verwisseld worden, bijvoorbeeld ieder seizoen of wanneer je als bedrijf gedurende een bepaalde periode een bepaald doel najaagt. Ook kun je een tekst op een wand schilderen. Een leus of de missie van het bedrijf. Met spiegels kun je ook een ruimte mooi aankleden. Een mooie ronde spiegel of een met een sierlijst. Een positieve bijkomstigheid is dat spiegels een ruimte ook vergroten.

Kasten

In een kantoor heb je natuurlijk ook kasten nodig. Hoewel zoveel mogelijk in de ‘cloud’ wordt opgeslagen, zijn er altijd nog documenten die uitgeprint bewaard moeten worden. Nu kun je die opslaan in saaie, aluminium kasten, maar je kunt er ook voor kiezen om een mooie kast te kopen. Denk aan een vitrinekast of een stijlvolle, houten boekenkast. Je zou ook van een kast een eyecatcher kunnen maken, door het een opvallende kleur te geven.

 

5 Leuke Manieren om nieuwe mensen te leren kennen

Previous article

How to Choose the Best Slot Game for Beginners?

Next article

You may also like

More in Grappig