EntertainmentLijstjes

5 Leuke Manieren om nieuwe mensen te leren kennen

0

Anno 2019 leer je mensen eerder kennen via een app (uhm… Tinder) dan in een kroeg of bar. En da’s best jammer, want het is zo leuk om nieuwe mensen in het écht te leren kennen, in plaats van online. Online communicatie zorgt toch voor een ander beeld dan wanneer je iemand’s nonverbale communicatie ook kunt zien. Daarom presenteren wij je in dit artikel 5 leuke manieren om nieuwe mensen, in het wild, te leren kennen.

Speeddaten

Speeddaten lijkt op het eerste ogenblik misschien wat ongemakkelijk, maar eigenlijk is het allesbehalve. Want mocht je date ongemakkelijk zijn, dan ben je er binnen een paar minuten weer vanaf. Het geeft je de mogelijkheid om veel nieuwe mensen in een korte periode te leren kennen. Jezelf even wat zelfvertrouwen inpraten, naambadge op en gaan!

Je aanmelden bij een sportvereniging

Door je aan te melden bij een sportvereniging kom je op een leuke manier heel gemakkelijk in contact met nieuwe mensen. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke goed voor je conditie en gezondheid. Vooral bij groepssporten leer je gemakkelijk mensen kennen. Denk aan voetbal, handbal, basketbal, hockey etcetera.

Uitgaan

De meest makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen en er misschien wel een leuk of romantisch contact aan over te houden. Of je nou naar een kroeg, bar of club gaat, dit is dé manier om mensen aan te spreken en je sociale skills eens goed op de proef te stellen. Enne, als je het moeilijk vindt om openingszinnen te verzinnen, deze openingszinnen werken in ieder geval níet.

Een bijbaan of vrijwilligerswerk

Door een leuk bijbaantje te zoeken waarbij je in contact komt met veel mensen en/of leuke collega’s kun je ook op een toegankelijke manier meer mensen leren kennen. Is een bijbaan niets (meer) voor jou, kijk dan of je je ergens in de buurt aan kunt melden voor vrijwilligerswerk. Zo doe je ook nog iets goeds!

Vrienden van vrienden

Soms als je met vrienden hebt afgesproken stellen zij je de vraag: vind je het goed als ik een vriend(in) meeneem? Het kan misschien zijn dat je hier niet (zo’n) zin in hebt, maar dit is wel dé manier om heel makkelijk in aanraking te komen met nieuwe mensen.

Niet zo avontuurlijk aangelegd, maar toch op wereldreis?

Previous article

Dit zijn de vetste decoraties voor je kantoor

Next article

You may also like