EntertainmentLijstjes

De beste mini series op Netflix

0
De beste mini series op Netflix

Als je net als ik gek bent op mini series en je hebt een Netflix-abonnement, dan heb je geluk! Netflix heeft een geweldige selectie aan mini series die je kunt bekijken. Hier zijn enkele van de beste mini series op Netflix die je niet mag missen.

The Queen’s Gambit

Als je houdt van drama en schaak, dan is The Queen’s Gambit een must-see. Deze mini serie volgt het leven van Beth Harmon, een jonge schaakgenie die vecht tegen verslaving en voor erkenning in de schaakwereld. Met geweldige acteerprestaties en een meeslepend verhaal, zal deze serie je zeker aan het scherm gekluisterd houden.

When They See Us

When They See Us is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Central Park Five. Deze mini serie vertelt het verhaal van vijf tieners die onterecht beschuldigd werden van een brute aanval in Central Park. Het is een aangrijpende en emotionele serie die de impact van onrechtvaardigheid op jonge levens laat zien.

Unbelievable

Unbelievable is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een serieverkrachter die jarenlang ongestoord zijn gang kon gaan. Deze mini serie volgt twee vrouwelijke rechercheurs die vastbesloten zijn om de waarheid aan het licht te brengen. Met sterke acteerprestaties en een spannend verhaal, is Unbelievable een echte aanrader.

Hollywood

Hollywood is een fictieve mini serie die zich afspeelt in het Hollywood van de jaren veertig. Het volgt een groep jonge acteurs en filmmakers die proberen door te breken in de filmindustrie. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van het glamourleven in Hollywood en laat zien hoe mensen hun dromen najagen, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

The English Game

Als je van sport houdt, dan is The English Game iets voor jou. Deze mini serie vertelt het verhaal van de oorsprong van het moderne voetbal in Engeland. Het volgt de rivaliteit tussen twee voetbalclubs en de sociale kloof die ze proberen te overbruggen. Met prachtige kostuums en een boeiend verhaal, is The English Game een echte aanrader voor voetbalfans.

Unorthodox

Unorthodox is gebaseerd op de memoires van Deborah Feldman en vertelt het verhaal van een jonge vrouw die probeert te ontsnappen aan haar ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap in Brooklyn. Deze mini serie biedt een kijkje in een gesloten gemeenschap en laat zien hoe moeilijk het kan zijn om je eigen weg te vinden.

The Serpent

The Serpent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van seriemoordenaar Charles Sobhraj. Deze mini serie volgt een onderzoek naar zijn gruwelijke misdaden in de jaren zeventig. Met een intrigerend verhaal en sterke acteerprestaties, zal The Serpent je op het puntje van je stoel houden.

Kastanjemanden

Kastanjemanden is een Scandinavische mini serie gebaseerd op de bestseller van Søren Sveistrup. Het volgt het onderzoek naar een reeks moorden die verband lijken te houden met een oud volksverhaal. Met een duister en meeslepend verhaal, is Kastanjemanden een echte aanrader voor fans van Scandinavische misdaadseries.

Dus, als je op zoek bent naar geweldige mini series om te kijken op Netflix, probeer dan zeker deze aanraders. Veel kijkplezier!

Bekijk ook onze andere lijstjes:

De beste lesbische films op Netflix

Previous article

Zo profiteer je optimaal van de voordelen van je tankkaart

Next article

You may also like