EntertainmentLijstjes

De beste lesbische films op Netflix

0
De beste lesbische films op Netflix

Als je op zoek bent naar geweldige lesbische films om te kijken, dan ben je op de juiste plek! Netflix heeft een uitgebreide collectie films die de LGBTQ+-gemeenschap vertegenwoordigen, en we hebben de beste voor je uitgezocht. Of je nu op zoek bent naar romantiek, drama of komedie, er is voor elk wat wils. Laat me je meenemen op een reis door de meest opwindende lesbische films die je op Netflix kunt vinden.

Everything Sucks

Als je opgroeide in de jaren 90, dan zal Everything Sucks je zeker nostalgische gevoelens geven. Deze coming-of-age serie volgt een groep tieners op een middelbare school in Oregon. Het verhaal draait om Kate, een verlegen meisje dat ontdekt dat ze verliefd is op een ander meisje genaamd Emaline. Deze serie is niet alleen ontroerend, maar bevat ook veel humor en herkenbare situaties.

The Feels

The Feels is een romantische komedie die de ups en downs van een lesbisch koppel volgt tijdens hun vrijgezellenfeest. De film zit vol met grappige momenten en onverwachte wendingen. Het laat zien dat liefde niet altijd perfect is, maar dat het de moeite waard is om voor te vechten.

Duck Butter

Duck Butter is een intieme film die het verhaal vertelt van twee vrouwen die besluiten om 24 uur non-stop met elkaar door te brengen om de intensiteit van een relatie te ervaren. De film is rauw, eerlijk en gaat diep in op de complexiteit van liefde en verlangen.

Paris is Burning

Paris is Burning is een klassieke documentaire die de ballroomcultuur in New York City in de jaren 80 verkent. Deze film biedt een fascinerend inzicht in de LGBTQ+-gemeenschap en de zoektocht naar acceptatie en zelfexpressie. Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in queer geschiedenis.

Les Gouts et les Couleurs

Les Gouts et les Couleurs is een Franse film die het leven volgt van Simone, een lesbische vrouw die worstelt met haar seksualiteit en haar creatieve carrière. De film biedt een diepgaande blik op de innerlijke strijd van Simone en haar zoektocht naar geluk en zelfacceptatie.

Please Like Me

Please Like Me is een hilarische en hartverwarmende serie die het leven volgt van Josh, een jonge homoseksuele man in Australië. De serie behandelt verschillende onderwerpen, waaronder liefde, vriendschap en geestelijke gezondheid. Het is een feel-good serie die je niet wilt missen.

The Firefly

The Firefly is een Spaanse film die het verhaal vertelt van Lucia, een jonge vrouw die verliefd wordt op een andere vrouw genaamd Olga. De film toont de complexiteit van familiebanden en de strijd om jezelf te accepteren zoals je bent. Het is een ontroerend en meeslepend verhaal dat je niet onberoerd zal laten.

Newness

Newness is een moderne romantische film die de impact van technologie op relaties onderzoekt. Het verhaal volgt Martin en Gabi, twee mensen die elkaar ontmoeten via een dating-app en een intense relatie beginnen. De film biedt een interessant perspectief op liefde in het digitale tijdperk.

Dit waren enkele van de beste lesbische films die je kunt vinden op Netflix. Of je nu op zoek bent naar liefde, humor of een goed verhaal, deze films hebben het allemaal. Dus pak wat popcorn, nestel je op de bank en geniet van deze geweldige films die je hart zullen verwarmen en je zeker zullen vermaken.

Veel kijkplezier!

Bekijk ook onze andere lijstjes:

 

De beste Franse films en series op Netflix

Previous article

De beste mini series op Netflix

Next article

You may also like