BeroemdhedenLijstjesProfielen

Celine Huijsmans: 5 leuke feitjes die je echt wilt weten

0
celine huijsmans

Ben jij ook zo’n fan van de sprankelende Celine Huijsmans of ken je haar nog niet zo goed? Deze Nederlandse televisiepresentatrice en nieuwslezeres is bijna midden dertig en timmert al een tijdje flink aan de weg. Geboren en getogen in Den Haag, werkt ze al een aantal jaar voor verschillende televisie- en radioprogramma’s. Inmiddels is ze een echte celeb crush aan het worden. Maar wat zijn de dingen die je echt van haar wilt weten? Hieronder een aantal feitjes over Celine Huijsmans, zodat je haar nog beter leert kennen.

 

Bezige bij

Ze begon echter al op jonge leeftijd met dans en theater. Ze won de talentenjacht van V8 en mocht de Megafestatie TV presenteren. Op haar 19e presenteerde ze een belspelprogramma voor SBS Games. In die periode won Huijsman ook de Axe Model Contest. Ze was in 2007 het gezicht van Sensation White en werkte na haar studie in Utrecht bij verschillende omroepen, waardonder WNL, NOS, SBS en ANP. Vanaf 2012 is ze een van de gezichten van Shownieuws en sinds 2019 is ze de vaste nieuwslezeres van Veronica Inside en Radio Veronica. Hier bespreekt ze de belangrijkste berichten met Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen. Een lekker bezig bijtje dus, die Celine Huijmans!

 

Knappe radiovrouw

Hoewel Celine flink aan de weg heeft getimmerd, is ze niet bij iedereen even bekend. Dat komt doordat ze, in ieder geval nu weer, voor de radio werkt. Daar doen je looks er toch wat minder toe. In het verleden was ze presentatrice voor onder andere Shownieuws bij SBS6, maar ze is terug waar haar hart ligt. En haar hart ligt bij de radio. Toch is ze een knappe verschijning en echt wel een babe. Je kunt je afvragen, is ze niet veel te lekker voor de radio? Het moet wel gezegd dat ze een sportieveling is en vele uurtjes in de sportschool doorbrengt. Dit doet ze niet alleen om in shape te blijven. Misschien had je dit vermoeden al een beetje: Celine kan niet stilzitten. Zo verklaarde ze eens tegenover Flair dat ze niet langer dan een uurtje op het strand kan liggen. Ze moet dan iets doen, of het nou beachvolleybal, zwemmen of surfen is. Celine komt in actie. Als ze niet beweegt, wordt ze gek.

 

Panty

Naast nieuwslezeres en presentatrice is Celine ook van andere markten thuis. En dat ze zo van bewegen houdt, dat bewees ze bijvoorbeeld in Dancing on Ice. Samen met haar dans- en ijspartner Allen nam ze het op tegen Roy Donders en zijn partner Ale. In maar liefst drie zinderende liveshows moesten zij zich bewijzen. In de laatste aflevering, die om kerst draaide, kwam de spannende strijd tot een hoogtepunt. Roy Donders verraste in deze show met zijn vermakelijke act. Helaas werd Celine uiteindelijk door Roy Donders verslagen. Gelukkig nam ze het zeer sportief en positief op. Dit is ook een kenmerk Celine, haar positiviteit. Aan haar inzet heeft het overigens ook zeker niet gelegen. Haar moves waren zo sterk, dat ze uit haar panty scheurde. De officiële berichten melden trouwens dat dit gebeurde, terwijl ze onderuit ging op het ijs. Dat kan iedereen gebeuren, toch? Blijven oefenen, Celine!

 

Aan haar inzet heeft het overigens ook zeker niet gelegen. Haar moves waren zo sterk, dat ze uit haar panty scheurde.

 

Liefde

Van 2014 tot 2018 had Celine een relatie, maar die is helaas stukgelopen. Dat het spaak liep tussen haar en haar ex, had de omgeving destijds niet echt zien aankomen. Zelf zegt ze over de breuk en deze relatie dat het gecompliceerd is en verder laat ze er niet al te veel over los. Dus mannen van Nederland, wat in ieder geval vast staat voor nu: deze babe is momenteel vrijgezel. Het is duidelijk dat Celine niet bij de pakken neer is gaan zitten en zich is gaan richten op haar loopbaan. Ze trok destijds bij haar ex in Amsterdam in. Ze is na de breuk gebleven in de hoofdstad. Voor haar werk is het erg gunstig om zo centraal te zitten en in de hoofdstad te verblijven, door de vele televisieopnames. Ook al heeft ze in een interview wel eens verklaard dat Den Haag de stad is waar haar hart ligt, omdat ze daar is opgegroeid. Ze kent elk plekje van de Hofstad en het is de plek waar ze altijd terug zal keren, waar haar werk of haar leven haar ook brengt.

 

Slippertje

Op de radio, in het radioprogramma Veronica Inside, kan Celine zich van haar beste kant laten zien. In dit radioprogramma krijgt ze de ruimte om lekker te grappen en te grollen met de mannen.  Ze maakte wel een keer een slippertje. Zo legde Celine een keer uit, dat een slippertje net zo slecht kan zijn als roken. Haar mannelijke collega’s keken hierop natuurlijk verwonderd op en het werd heel even stil in de studio van Veronica. De mannen hielden letterlijk de adem in. Vervolgens verklaarde Celine dat een slippertje net zo slecht kan zijn als roken, omdat je voeten overbelast kunnen raken. Had zij haar sidekicks op de radio eventjes mooi op het verkeerde been gezet! Humor en plezier heeft Celine dus zeker in haar werk op de radio en dat maakt haar extra aantrekkelijk. Naast haar prachtige uiterlijk, heeft ze dus ook een innerlijk om trots op te zijn. Wij zijn benieuwd hoe Celine zich verder ontwikkelt, maar het staat vast dat het verdere verloop van haar werkende leven ongetwijfeld nog vele hoogtepunten zal kennen.

Lees ook eens:

What Makes a Kanye West Tour Always A Great Night Out

Previous article

Volgorde Marvel Films: Alle films van Marvel in volgorde van verschijning op Disney+

Next article

You may also like

More in Beroemdheden