BeroemdhedenLijstjes

Dit verdienen de 5 best presterende influencers op Instagram

0

Influencermarketing is de laatste jaren gigantisch in opkomst en het is niet zo vreemd dat veel jonge meiden en jongens ervan dromen om influencer te worden. Het leven van veel influencers gaat namelijk echt over rozen. Steeds meer mensen verdienen een centje bij door middel van gesponsorde posts op social media. Naar schatting heeft de totale markt een jaarlijkse waarde van 5 tot 10 miljard dollar. Je begrijpt dat hier als populaire influencer dus goed in te verdienen is.

Hoeveel kun je verdienen met social media?

Het bedrag dat je kunt vragen voor een gesponsorde post hangt af van de doelgroep, het aantal volgers en de betrokkenheid van je volgers. Daarnaast valt het op dat de meeste influencers er aantrekkelijk uitzien. Het is belangrijk dat je verzorgd voor de camera verschijnt. Zo zeggen veel influencers genoeg te slapen, veel tijd te besteden aan hun gezichtsverzorging en een collageensupplement te nuttigen voor een jeugdige en open uitstraling. Ook is het belangrijk dat je het effect van de juiste belichting en fotografietechnieken niet onderschat.

Wij hebben voor je uitgezocht wat de 7 best presterende influencers verdienen op Insta.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Voetballer Cristiano Ronaldo heeft 240 miljoen volgers en verdient als een gek aan Instagram. Niet alleen pakt hij zo’n 880.000 euro per gesponsorde post, maar hij plaatst ook nog eens een heel hoop gesponsorde content. Over 2019 verdiende hij zo 43,3 miljoen euro.

Lionel Messi

Lionel Messi

Ronaldo is niet de enige voetballer die mooi verdient aan zijn Instagram profiel. Lionel Messi schijnt iets minder dan 590.000 euro te verdienen per geplaatste post en op deze manier meer dan 21 miljoen euro verdient te hebben in 2019. De rivaal van Ronaldo post wat minder berichten en heeft wat minder volgers, maar doet het zeker niet slecht.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner loopt niet alleen binnen met de verkoop van haar eigen make-up merk, maar ook zeker door gesponsorde content op Instagram te plaatsen. Dit jaar stoot ze Selena Gomez van de troon met een bedrag van zo’n 1 miljoen dollar per gesponsorde post. Kylie is niet de enige Kardashian telg die prima verdient op Instagram. Zus Khloe Kardashian vraagt zo’n 600.000 dollar per post, net als Kendall Jenner.

Kylie plaatst maar weinig gesponsorde content waardoor ze niet het allermeest verdient op internet, maar per post verdient deze dame het meest.

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez was met zo’n 900.000 dollar per post altijd de bestbetaalde influencer, maar is in 2020 van haar troon gestoten door Jenner. Selena Gomez is één van de meest gevolgde personen op Instagram, maar heeft al vaker haar zorgen uitgesproken omtrent het gebruik van het social media platform. Zo waarschuwde ze haar volgers dat social media ‘egoïstisch en gevaarlijk’ zou zijn.

David Beckham

David Beckham

David Beckham gooide vorig jaar maar liefst 30 gesponsorde posts online die hem in toaal 10,7 miljoen dollar opleverde. Opvallend aan dit rijtje is hoeveel voetballers er goed gebruik maken van het verdienpotentieel van social media.

5 Beste Loungesets van 2020

Previous article

6 feitjes over Kylie Jenner die je nog niet kende

Next article

You may also like

More in Beroemdheden