Beroemdheden

5 beroemdheden die hun liefdesgeluk zochten op een app

0

We denken dat beroemdheden, BN’ers en influencers een makkelijk liefdesleven hebben. Als buitenstaander lijkt het alsof het liefdesgeluk hen zomaar komt aanwaaien. Alsof ze er geen moeite voor hoeven te doen. En dat ze daarnaast ook nog eens superaantrekkelijk zijn, wat het idee geeft dat ze elke niet-bekende man of vrouw voor het uitkiezen hebben. Maar dat is slechts het halve verhaal.

Celebrities en influencers staat misschien graag in de spotlight, maar niemand van hen wil dat ook het liefdesleven onder de loep wordt genomen. Dat is privé: een intiem stukje van hun leven dat ze het liefst geheim willen houden. En dat is niet zo vreemd, want iedereen heeft een soort van safe haven nodig; een plek om je in terug te trekken. Daarom kom je geen influencer, BN’er of beroemdheid tegen op Tinder.

De “makkelijke” beschikbaarheid op een dating app is niet bepaald het allerbeste visitekaartje. Het is niet hoe bekende mensen zichzelf willen presteren, dus doen ze het (liever) niet. Al is het alleen maar om de negatieve media-aandacht en imagoschade te voorkomen. Maar sommige celebs hebben daar lak aan. Zij deden het wel. Dit zijn 5 bekende mensen die hun liefdesgeluk zochten op een app.

1. Sharon Stone

Heb je ooit gedacht dat online daten makkelijker gezegd, dan gedaan is? Het blijkt dat het zelfs voor beroemde mensen geen makkie is. Actrice Sharon Stone ontdekte dat ook, nadat ze zich had aangemeld bij Bumble. Omdat andere gebruikers dachten dat het niet de echte Basic Instinct-actrice was maar een nepprofiel, werd Stone verbannen van de dating app. Een smeekbede op Twitter was echter voldoende om de aandacht van Bumble te trekken, waarna haar account werd hersteld.

2. Monica Geuze

2. Monica Geuze

Videoland-kijkers hebben ongetwijfeld ‘Like Monica’ gezien, de reality-serie van influencer Monica Geuze. In de eerste aflevering van de serie onthult Monica de man met wie ze aan het daten is: Robbert. Ze heeft hem ontmoet op een dating app genaamd Raya: een app voor succesvolle mensen met veel volgers op social media.

3. Demi Lovato

Een andere celebrity die Raya inzette als moderne Cupido? Demi Lovato, de biseksuele singer-songwriter. En ook zij kwam erachter dat dating apps nogal makkelijk mensen tegenhouden om lid te worden. Nadat ze Raya had verwijderd en een tijd later weer terug wilde komen, kwam ze erachter haar dat de toegang werd geweigerd.

4. Khloé Kardashian

4. Khloé Kardashian

Het is misschien moeilijk voor te stellen dat een Kardashian moeite heeft om liefde te vinden, maar een van de Kardashians probeerde het wel degelijk met een app. Het was Khloé die actief was op OkCupid nadat een vriendin een account voor haar had aangemaakt. “Just for s—ts and giggles,” zei ze daarover. “Het was eigenlijk heel leuk om te doen, LOL!”

5. Hilary Duff

5. Hilary Duff

Een van de weinige celebs die het aandurfde: Hilary Duff was actief op Tinder. Wat begon als een grap met haar vriendinnen, eindigde daadwerkelijk in een reeks matches – die later getoond werden in videoclip “Sparks”. Omdat ze nooit in haar leven een blind date had gehad, was ze benieuwd geworden naar de dating app. En dus meldde ze zich aan op Tinder. De 33-jarige Duff is nu getrouwd met muzikant Matthew Koma,  moeder van twee kinderen en met een derde op komst.

TV-Serien bei Prime Video – die besten Shows für 2021 im Überblick

Previous article

Samsung lanceert de S21: wat mogen we hiervan verwachten?

Next article

You may also like

More in Beroemdheden