Beroemdheden

6 feitjes over Kylie Jenner die je nog niet kende

0

Kylie Jenner mag dan wel de benjamin zijn van de Kardashian/Jenner familie, maar ze heeft het uitstekend voor elkaar! Jenner mag dan wel regelmatig in het nieuws komen, er is genoeg dat jij waarschijnlijk nog niet over haar weet. Wij hebben de 5 leukste feitjes over Kylie Jenner voor je op een rijtje gezet.

Ze is vernoemd naar haar moeder

Is Kylie vernoemd naar Kris? Jazeker, Kylies tweede naam is namelijk Kristen. Haar moeders hele naar is Kristen Mary Jenner. Niet alleen Kylie is vernoemd naar haar moeder, zus Kourtney heeft Mary als tweede naam.

Ze heeft een geheime zus

Kylie heeft vier wereldberoemde zussen, maar er is nog een Jenner die we niet kennen. Cassandra Jenner zoekt de spotlights namelijk liever niet op in tegenstelling tot de rest van de familie. Cassandra is het tweede kind van Caitlyn Jenner uit een eerder huwelijk met Chrystie Crownover.

Ze is de rijkste Kardashian

Kylie Jenner is niet de jongste selfmade miljardair ter wereld, zoals ze Forbes wel deed denken. Sinds 2016 zou ze zelfs ieder jaar gelogen hebben. Het zakenblad riep haar tot twee keer toe uit als jongste miljardair met een vermogen van ongeveer 1,2 miljard dollar. Na het nodige rekenwerk bleek haar waarde uit te komen op zo’n 900 miljoen dollar. Ook niet gek! Met dit vermogen torent ze ver boven de rest van de familie uit. Zo staat zus Kim op de tweede plek met een vermogen van ongeveer 380 miljoen dollar. Vergeleken met Amazon baas Jef Bezos is dit zelfs nog helemaal niets.

Ze heeft de meeste Insta volgers

Kylie Jenner heeft haar vermogen voornamelijk opgebouwd met haar eigen make-up en skincare lijn. Op Instagram heeft ze haast 200 miljoen volgers en deelt ze graag fashion en verzorgingstips. Zo schijnt Kylie regelmatig haar huid te verzorgen met een LED gezichtsmasker voor kleurentherapie en lichttherapie, evenals andere beroemdheden waaronder Jessica Alba en de zangeres Thalía. Ook verdient Kylie flink met haar Insta account. Als influencer vraagt ze gemiddeld ruim 1 miljoen euro per gesponsorde post.

Ze is fan van tattoos

Kylie is niet vies van tatoeages en heeft er zelf al negen. Op haar pink heeft ze de letter ‘m’ staan die ze samen met haar voormalige beste vriendin Jordyn Woods heeft laten plaatsen en op de achterkant van haar arm vind je een hartje. Op haar heup staat het woord ‘sanity’ phonetisch geschreven als \’sa-na-tē\en aan de binnenkant van haar arm staat de naam van haar oma, ‘Mary Jo’ te lezen. Waar haar enkel eerst nog was versierd met de letter ‘t’ is dit later verandert in ‘L.A.’.

Samen met lover Travis Scott heeft ze een matching vlindertje op haar enkel en weer twee jaar later heeft het stel matching tattoos laten plaatsen met de naar van dochtertje Stormi.

Ze was cheerleader

Samen met zusje Kendall was Kylie cheerleader voor haar High School team. De meiden vonden het super leuk om dit te doen, maar helaas kwam er een eind aan de trainingen toen ze steeds bekender werden. Naarmate hun agenda’s drukker werden, waren de Jenner zusjes gedwongen om thuis geschoold te worden.

Dit verdienen de 5 best presterende influencers op Instagram

Previous article

Een paar handige tips waar jij als automobilist wat aan hebt

Next article

You may also like

More in Beroemdheden