Lijstjes

Dit zijn de 4 meest belovende spellen van 2020

0

Het najaar is traditiegetrouw weer de periode waarin wordt vooruitgeblikt op de games van het nieuwe jaar. En met een nieuwe PlayStation en Xbox in het vooruitzicht, belooft 2020 een fantastisch jaar te worden voor alle gamers. Benieuwd wat je kunt verwachten? We hebben de vier meest belovende spellen voor je op een rij gezet.

Cyberpunk 2077

Al sinds de aankondiging van Cyberpunk 2077 wordt het gezien als de meest belovende videogame van 2020. Het is ontwikkeld door de makers van The Witcher 3. De game volg een personage dat bekendstaat als V en woonachtig is in Night City, Californië. Hoe deze V eruit ziet, kunnen de spelers volledig zelf kiezen.

Thema’s die in de stad spelen zijn armoede, robotisering en verstikkende wetgeving. Veel meer is er nog niet over de game bekend. Vermoedelijk zal dat komen naarmate de releasedatum in april dichterbij komt. Waar gamefanaten vooral enthousiast over zijn, is het feit dat Keanu Reeves deel zal uitmaken van Cyberpunk 2077.

Gods and Monsters

De komst van het videospel Gods en Monster was een zeer welkome verrassing voor vele gamers. Het spel is geproduceerd door de makers van Assassin’s Creed Odyssey en de visuals van het nieuwe spel doen denken aan het populaire ‘Breathe of the Wild’. De game speelt zich af in een schilderachtige wereld die bekendstaat als het eiland van ‘de gezegende’.

Spelers kunnen een beroep doen op de krachten van de goden om zichzelf te redden van de gevaarlijkste wezens uit de Griekse mythologie. De vechten zijn op zichzelf al heel intrigerend, maar in de game komen ook veel uitdagende puzzels en mysterieuze kerkers voor. Door de combinatie met actie, het artistieke landschap en de goede verhaallijn is Gods en Monsters een van de meest belovende videogames van 2020.

Watch Dogs: Legion

Nog zo’n release waar vol verwachting naar wordt uitgekeken is die van Watch Dogs: Legion. De game speelt zich af in Londen en volgt een hackergroep genaamd DedSec. Zij vechten tegen de autoriteit van de stad. Het is een science fiction game dat zich in de toekomst afspeelt. Maar spelers kunnen toch de bekende bezienswaardigheden, stadsdelen en bouwstijlen van de stad herkennen.

De eerste twee versies van de Watch Dogs konden de hoge verwachtingen niet echt waarmaken. De hype bleek overtrokken. Maar de reden dat gamers zo enthousiast zijn over Legion, is het feit dat er meerdere hoofdrolspelers zijn, waar je uit kunt kiezen.

The Last of Us Part II

Bij de aankondiging van The Last of Us Part II tijdens een event van PlayStation, schreeuwden fans het uit van blijdschap. De zombieavonturen komen na vijf jaar terug in een nieuw jasje. De hoofdrolspeler van het spel is Ellie, een oudere zombie die terugkeert. Zij wil wraak nemen en komt een myserieuze cultus tegen.

Meer is er over de game nog niet bekend. Ook de voormalige hoofdpersoon Joel is nog amper gezien in de trailers. Het kan zo zijn dat de makers hiermee juist voor een verrassing willen zorgen. Hoe dan ook: zelfs zonder details is het een van de meest belovende releases van PlayStation, volgens de experts.

Niet zo ‘into’ videogames? Probeer eens casino spellen op deze spelsite.

Wat is het grootste verschil tussen een refurbished iPhone en een normale iPhone?

Previous article

De beste internetproviders van 2019

Next article

You may also like

More in Lijstjes