Gadgets

Wat is het grootste verschil tussen een refurbished iPhone en een normale iPhone?

0

De iPhone is hot en veel mensen zetten hun spaargeld in om de fijne smartphone te bemachtigen. Toch kleeft er één groot nadeel aan de telefoon, namelijk dat hij erg aan de prijs is. Daarnaast blijft het tenslotte een gebruiksvoorwerp met alle risico’s van dien. Toch is het niet nodig om je halve maandsalaris neer te legen voor de welbekende IPhone en zijn er goedkopere opties. Denk bijvoorbeeld aan de refurbished iPhones. Deze iPhones zijn ‘tweedehands’ iPhones, maar worden helemaal opgeknapt voordat ze worden doorverkocht. Zo wordt de accu vervangen, het scherm en wordt de nieuwste software op de telefoon geïnstalleerd en dat allemaal voor heel zacht prijsje.

De prijs

Het grootste voordeel van refurbished iPhones in vergelijking met nieuwe iPhones is dat hij simpelweg een stuk goedkoper is dan een gloednieuwe. De iPhone is nou eenmaal al gebruikt en dat zorgt voor waarde vermindering. Echter hoef je niet bang te zijn voor kwaliteit vermindering, want de iPhone wordt van binnen en van buiten helemaal gecheckt op mankementen

Refurbished VS tweedehands

Een refurbished iPhone wordt vaak verward met een tweedehands model. Toch zijn dit twee verschillende dingen. Een tweedehands iPhone wordt zonder check doorverkocht en dit wordt vaak door particulieren gedaan. Bij een refurbished iPhone wordt de iPhone helemaal gecheckt door professionals en fungeert er vaak een webshop als tussen partij die je voorziet van verschillende services. Wel zo fijn!

De service

Zoals is hierboven al benoemd, ben je net zoals bij het kopen van een nieuwe iPhone verzekerd van bepaalde services. Zo heb je bij refurbished model altijd recht op garantie, mag je je aankoop altijd binnen een bepaalde termijn teruggestuurd worden en kan je met vragen altijd terecht bij een professioneel team. Zo kan je op een vertrouwelijke gronden je aankoop doen!

Duurzaam

Door het kopen van refurbished iPhone geef je het apparaatje een tweede leven. Dit is niet alleen fijn voor je eigen portemonnee, maar ook voor de wereld om je heen. Zo draag jij ook je steentje bij aan een beter milieu en een betere leefomgeving. Zo vang je twee vliegen in één klap.

De leukste telefoonhoesjes van 2019

Previous article

Dit zijn de 4 meest belovende spellen van 2020

Next article

You may also like

More in Gadgets