EntertainmentLijstjes

Beste Kinderfilms in 2019 op Netflix, Videoland en meer

0

Ben je op zoek naar de beste kinderfilms in 2019 op Netflix, Videoland of een andere streamingdienst? Dan helpen we je graag op weg. Er zijn vandaag de dag veel meer mogelijkheden dan het huren van een dvd om een goede kinderfilm te gaan bekijken. Pathe Thuis, Netflix, Amazon Prime en Videoland bieden allemaal goede kinderfilms aan via hun streamingdiensten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om zo een mooie kinderfilm te bekijken. Laten we snel de verschillende mogelijkheden bekijken.

Mary Poppins Returns

Een bekend verhaal! Het is het verhaal over Mary Poppins en het brengt je naar de betoverende tijd van de musical. In de film helpt Mary Poppins de familie Banks opnieuw, nadat er een tragische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. In de film hoor je Emily Blunt, Ben Whishaw en ook Meryl Streep.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Het is het jaar 1927 en na de gebeurtenissen uit de eerste film is nu Gellert Grindelwald ontsnapt. Hij is nu op zoek naar medestanders. Hij wil de tovenaars verheffen. Een mooie kinderfilm met Johnny Depp, Katherine Waterston en Zoe Kravitz.

Toy Story 4

Het is het vervolg van de bekende animatiefilm met Woody, Bo Peep en de anderen. Ze hebben een gelukkig leven. Ze worden toch opeens weg geven, wat hun leven verstoort. Buzz en Woody ondernemen actie. Het verhaal start en je hoort de stemmen van Michael Keaton, Patricia Arquette en Tom Hanks. Het zal allemaal te zien zijn op Netflix en ook op Amazon Prime.

A Wrinkle in Time

Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw en Chris Pine schitteren hier. Het is een goede film welke je op Netflix en bij Amazon prime kunt zien. Ook is het op Pathé Thuis te zien.

Beauty and the Beast

Het is 25 jaar na de mooie tekenfilm en Disney komt nu met een live-action film van het sprookje van Jeanne-Marie Le Prince. Een erg mooie kinderfilm welke je gewoon moet bekijken.

De overige goede kinderfilms

Verder raden we ook de volgende films aan voor kinderen:

  •      Le Nouveau
  •      Lamb
  •      Paper Planes
  •      The BFG
  •      Ma vie de Courgette
  •      Kauwboy
  •      The Rocket
  •      Pete’s Dragon
  •      Queen of Katwe

Beste Koreaanse films en series ooit

Previous article

Top 45 Beste Actiefilms op Netflix (2021)

Next article

You may also like