Entertainment

De beste nieuwe Netflix films en series van 2019

0

Een nieuw jaar, een nieuwe serie! Gelukkig heeft Netflix er een heleboel gepland voor komend jaar en dit zijn de beste!

Suits

Het tweede deel van seizoen 6 van Suits komt in januari uit op Netflix! Een heleboel mensen zijn daar ontzettend blij mee want we zijn natuurlijk razend benieuwd naar hoe Mike het leven weer oppakt nadat hij in de gevangenis heeft gezeten. Hij gaat weer aan de slag als advocaat, maar wat gaat hem dat brengen?
Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 25 januari! Nog heel eventjes maar dus!

Pitch Perfect

Na Pitch Perfect 1, 2 en 3 is ie er dan eindelijk… Pitch Perfect de film! We mogen weer heerlijk meezingen en meeleven met de a-capella groep Barden Bellas. De groep gaat het opnemen tegen andere zanggroepen in een wedstrijd op hun universiteit om uiteindelijk mee te doen met een nationale competitie. Wij zitten er al klaar voor, maar de releasedatum is pas 18 januari, heel even wachten nog dus!

Queen Sono

Dit is Netflix’ eerste Afrikaanse serie met een volledig Afrikaanse cast. Queen Sono gaat over een Afrikaanse vrouwleijke spion die niet alleen misdaad bestrijdt, maar ook haar eigen problemen moet aanpakken. Verder is er nog weinig over de serie bekend en ook de releasedatum weten we helaas nog niet.
Netflix is niet van plan om het bij deze serie te laten. Ze willen ik de toekomst en misschien zelf wel in de jaar veel vaker aan de slag in Afrika. Dat is het continent waar al eeuwen lang tradities en verhalen vertellen de gang van zaken is en Netflix wil daar ook aan meedoen.

The Last Kingdom

In de negende eeuw was Engeland verdeeld in negen koninkrijken, deze werden aangevallen door de vikingen. Wassex sneuvelde als laatst. Uthret of babbenburg werd gevangen genomen en groeide op bij de vikingen, die nu zijn familie zijn. Maar wat gebeurd er als zij worden aangevallen door de Engelsen?
Het derde seizoen van deze spannende serie werd in november uitgebracht. De laatste keren dat er een nieuw seizoen van deze serie werd uitgebracht, duurde het niet langer dan een half jaar voordat het vervolg er was. Netflix heeft officieel nog niks laten weten, maar we hopen dat het gauw is!

Outlander

Claire Randall is werkzaam als verpleegster kort na de tweede wereldoorlog. Plots verdwijnt ze en wordt ze tweehonderd jaar eerder wakker. Om precies te zijn in 1743. De eerste drie seizoenen kan je al vinden op Netflix, wanneer het vierde seizoen eraan toegevoegd wordt, is nog de vraag. In Amerika verschijnt de eerste aflevering al 20 januari. We wachten vol spanning af wanneer we hem in online kijken in Nederland kunnen!

High flying bird

Van deze film weten we de release datum gelukkig al wel! De film verschijnt op 8 februari op Netflix en gaat over een NBA scout die opzoek is naar nieuw talent voor in de competitie. De film wordt geregiseerd door Steven Soderbergh, die eerder de film Unsure maakte, compleet gefilmd met de iPhone 7.

Lees ook eens over de nieuwe streamingsdienst HBO MAX.

Beste Series ooit – oude must-watch series tot nu

Previous article

7 spannungsgeladene Thriller zurzeit auf Netflix

Next article

You may also like