Entertainment

5 uniekste roadtrips ooit

0

Roadtrippen met een camper. Voor de één een hel en voor de ander de ultieme manier van vrijheid beleven. Je kunt gaan en staan waar je wilt en je bent niet verbonden aan in- en uitcheck tijden van hotels. Wij laten de 5 uniekste roadtrips aan je zien.

Voordat je de route van je roadtrip uitstippelt, is het wel verstandig om eerst te kijken wat jouw camper aankan. Wil je heftige routes rijden door de bergen? Je camper verkopen en vervangen voor een nieuwe kan een optie zijn.

Route 66

Hoeveel liedjes hebben het woord ‘Route sixty-six’ in hun tekst? Volgens de redactie aardig wat. De bekendste route van de Verenigde Staten bestaat officieel niet meer, maar het oude traject kun je nog steeds wel voor een deel volgen. Je begint in Chicago en eindigt in Los Angeles. Neon-borden, motels, verlaten pompstations en oneindig lange wegen. Een mooi uitzicht is gegarandeerd.

Westen van Noorwegen

In het westen van Noorwegen ligt een adembenemend landschap met nationale natuurparken en uiteraard de Fjorden. Voor het landschap moet je deze omgeving zeker ontdekken!

Faeröer eilanden

Vanuit de Noorse stad Bergen kun je een uitstapje maken naar de Faeröer eilanden. Ken je deze eilanden? De eilandengroep licht tussen Schotland, Noorwegen en IJsland, maar het hoort bij Denemarken. De omgeving is prachtig en bijna de helft van de bewoners wonen in de hoofdstad Tórshavn. Het is erg dunbevolkt. Dat maakt het niet minder om ernaar toe te gaan en de omgeving ontdekken met een auto. Floortje Dessing is al met 3 op Reis langs geweest. De uitzending kun je terug kijken op uitzending gemist.

Budapest Rally

Met de Budapest Rally vertrek je vanuit Amsterdam, Brussel of Parijs met 200 andere teams. Elke dag leg je een bepaalde afstand af en onderweg zijn er op de tussen locaties feestjes georganiseerd. Eindbestemming: Budapest natuurlijk! Perfect als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en een avontuur wil aangaan.

Rondje Middellandse Zee

Je kunt ook een roadtrip maken langs de Middellandse Zee. Van Barcelona en via Frankrijk naar Italië. Rij helemaal naar het zuiden van Italië en eindig op Sicilië. Een mix van wat grotere Europese steden en dorpjes zorgt voor veel afwisseling. Daarnaast zal het uitzicht bij de zee adembenemend zijn en kun je elk moment een duik in het water maken. Het fijne van deze route is het feit dat het bekende Europese landen zien dus je weet ‘dat het goed zit’.

Wat gaat de bitcoin in 2020 doen? Wat zijn de prognoses?

Previous article

Permanent wonen in een stacaravan: iets voor jou?

Next article

You may also like