Lijstjes

Dit zijn de 3 duurste smartphones van 2019

0

Flexibele beeldschermen, 5G-modems en 3D-camera’s. 2019 is een behoorlijk innovatief jaar als het gaat om de ontwikkeling smartphones. Jammer genoeg zijn die moderne snufjes nog niet te betalen voor de gewone consument. Maar dat zal zoals altijd slechts een kwestie van jaren zijn. In dit artikel werpen we daarom alvast een blik op de toekomst, door de drie duurste smartphones van 2019 op een rij te zetten.

1. Huawei Mate X

De Mate X is voorzien van de nieuwste en beste technologieën die Huawei in petto heeft. Het merk claimt niet voor niets ‘de snelste opvouwbare 5G-telefoon ter wereld’ te hebben ontworpen. Hoe je dat opvouwbare voor je moet zien? Nou, de voorkant is gewoon een volledig scherm van 6,6 inch dat je als telefoon kunt gebruiken. Maar aan de achterkant zit ook nog eens een scherm van 6.4 inch.

Met een druk op de knop, voeg je beide beelden samen en creëer je in een handomdraai een 8 inch tablet. Kun je – met de schermverhouding van 21:9 – prima films op kijken! Moet je alleen wel een aardig zakcentje klaar hebben staan, want de Huawei Mate X kost zo’n 2.300 euro.

2. Samsung Galaxy Fold

Hoewel Huwaei één van de duurste opvouwbare smartphones op de markt heeft gebracht, was Samsung toch echt de eerste die hun innovatieve telefoon onthulde. Dat was de Galaxy Fold. Een apparaat die er vanaf de voorkant uitziet als een normale telefoon. Gewoon met een 4.3 inch scherm. Maar die je dus ook kunt openen, waardoor je een scherm van 7.3 inch creëert. In die toestand, kan de device ook drie apps tegelijk weergeven, wat een primeur is voor een smartphone.

Door de ongebruikelijke schermverhoudingen (21:9 opengevouwen en 4.2:3 dubbelgeklapt), werken nog niet alle apps optimaal op deze telefoon. Die kanttekening maken experts online. En het kan nog wel even duren voordat ontwikkelaars hun applicaties speciaal voor deze exclusieve telefoons zullen gaan aanpassen. Maar als meer merken meegaan in deze trend, zou daar zomaar nog verandering in kunnen komen. Oh ja, je betaalt voor dit speeltje een schamele 1.772 euro.

3. iPhone XS Max

Als er een trend gaande is, dan kan Apple natuurlijk niet achterblijven. Dat zou je althans denken, maar of dat in het geval van de opvouwbare schermen ook zo is, valt nog te bezien. De duurste smartphone van Steve Jobs’ imperium is hier namelijk niet mee uitgedost .Het is wél de grootste mobiele telefoon die Apple ooit heeft gemaakt. Met een beeldscherm van 6,5 inch en amper een schermrand – op de iconische inkeping bovenaan het touchscreen na. De iPhone XS Max is nogal een eyecatcher.

En behalve mooi is-ie ook uitermate geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en dan graag video’s kijken en gamen. Wie alleen geïnteresseerd is in alle premium snufjes, zoals de fantastische camera, maar de XS Max wat aan de grote kant vindt, kan ook gewoon kiezen voor de iets kleinere iPhone XS. Ook de prijs is daarbij een overweging. Want de iPhone XS MAX kost 975, 1110, of 1330 euro, afhankelijk van de grootte van het geheugen (64, 256 of 512 gigabyte).

Je kosten voor je telefoonabonnement zo laag mogelijk houden, zodat je geld overhoudt om zo’n kekke smartphone aan te schaffen? Ga dan snel Sim Only vergelijken.

Dit zijn de duurste bruiloften ooit

Previous article

The Most Exciting Comic Book Movies of 2020

Next article

You may also like

More in Lijstjes