Entertainment

Beste verwachte spellen van 2020: PC, Online & PS4

0

2020 kan zomaar eens het beste jaar voor videogames worden tot nu toe. Er staan een heleboel nieuwe spellen op het punt van uitkomen, waar we met zijn allen reikhalzend naar uitkijken. Omdat de kwaliteit van het beeld fijner is. Omdat de speldynamiek beter is. En omdat vernieuwde verhaallijnen weer grote verrassingen met zich meebrengen. Een aantal van de best verwachte games op een rij.

Destroy All Humans! Remake

Destroy All Humans! staat al jaren bekend als een ware cultklassieker. Dat komt mede door het unieke concept van deze game, waarbij je als speler een buitenaards wezen bent dat de mensheid moet vernietigen. Dit alles speelt zich af in het Americana van de jaren ’50. Met de remake wordt het spel in een nieuw jasje gestopt. Dat betekent dat er een heleboel updates worden doorgevoerd. Tegelijkertijd is de verwachting dat alles wat het origineel zo briljant maakte, blijft.

Dragon Ball Z Kakarot

Het spel Dragon Ball FighterZ bleek de start van een nieuw tijdperk. Een tijdperk van hoogwaardige Dragon Ball-games. In 2020 volgt het nieuwste spel: Dragon Ball Z  Kakarot. Gepubliceerd door Bandai Namco en ontwikkeld door het team achter de Shippuden-serie. Dat gegeven maakt het nog aannemelijker dat Kakarot een uitzonderlijk goed actiespel wordt. Absoluut eentje om op de lijst te zetten voor het komende jaar.

Empire of Sin

In Empire of Sin speel je een crimineel in Chicago. Een crimineel die er alles aan doet om naam te maken als opperbevelhebber van de onderwereld. Maar de weg naar de troon blijkt geen makkelijke. Er ligt concurrentie op de loer. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de hoofdrolspeler zijn missie bereikt. Dankzij de mix van een met X-Com vergelijkbare dosis actie en strategie én de fantastische gangster omgeving is Empire of Sin zonder meer een intrigerend spel.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Bij de spellen van Lego weet je dat je entertainment kunt verwachten van de bovenste plank. Star Wars bekend als een van de beste actiefilms aller tijden. Deze twee elementen zijn al vaker samengekomen in de spelserie Lego Star Wars. En volgend jaar verwachten we deel zes: The Skywalker. Een game die is gebaseerd op de verhaallijn van The Skywalker-film. Elke editie wordt weer iets beter. En het is dan ook een musthave voor zowel Lego- als Star Wars-fans.

Videoslots

Tot slot zijn er nog een heleboel online casino spellen die continu aan verandering onderhevig zijn. In 2020 zullen ook zij opnieuw met mooie updates zullen komen. Denk bijvoorbeeld aan live poker, gokkasten en weddenschappen. Maar wij zijn vooral fan van de videoslots. De uitgebreide variant van de online speelautomaat. Met geweldige 3D-intro’s, spannende bonusspellen en progressieve jackpots. En dat allemaal in verschillende thema’s, zodat er voor iedere speler wel iets tussen zit dat hij of zij leuk vindt.

Top 10 duurste voetbaltransfers ooit

Previous article

Dit zijn de drie duurste wijnen ter wereld!

Next article

You may also like