Entertainment

Tips voor verkoeling met extreem zonnig en warm weer

0

Dat het een warme zomer met extreem zonnig en warm weer was, dat weten we allemaal. Het was niet nodig om op vakantie te gaan om de zon op te zoeken. In ons eigen land kende deze zomer namelijk veel dagen boven de dertig graden. We mochten daarom niet klagen. Maar eerlijk is eerlijk, soms weet je gewoon niet waar je het moet zoeken als het zo heet is. Bovendien voorspellen ze vaker extreme hitte in Nederland de aankomende jaren. Daarbij was deze zomer slechts een voorproefje. Maar wat kun je allemaal doen als het zo warm is? Wij hebben een aantal leuke tips voor de toekomstige zomerdagen op een rijtje gezet.

Zwembad

Het allerlekkerste met het warme weer is toch wel het springen in een fris zwembad. Je kunt natuurlijk een openbaar zwembad bezoeken. Alleen is het niet nog fijner om in alle privacy te zwemmen samen met je partner, je vrienden of je gezin? Misschien wordt het met de toekomstige warme zomerdagen in ons achterhoofd toch maar eens tijd om te investeren in een design zwembad. Een zwembad in je achtertuin is namelijk toch wel het allerlekkerst als je verkoeling zoekt. Bovendien kan een zwembad dezelfde uitstraling als je interieur of huis krijgen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een groot zwembad die past in een landelijke omgeving? Of houd je meer van een modern zwembad met speelse accenten? Je kunt jouw smaak op deze manier van binnen naar buiten doortrekken.

Een bijgebouw

Vind jij het vooral fijn om de zomerdagen in jouw tuin te spenderen? Misschien is het dan een idee om op zoek te gaan naar een architect die een prachtig bijgebouw kan realiseren op jouw perceel. Er zijn veel soorten bijgebouwen. Je kunt bijvoorbeeld een pool house toevoegen aan je zwembad. Dan geniet je nog meer van je eigen zwembad gedurende de hete zomerdagen. Of heb je liever een overkapping achterin je tuin zodat je heerlijk in de tuin kan genieten van een drankje wanneer het langer licht is? Een bijgebouw kan bovendien ook dienen als een zelfstandig gebouw in jouw tuin. Je kunt bijvoorbeeld een douche of een eigen bar realiseren. Op deze manier worden de warme zomerdagen niet zo moeilijk te verdragen!

Picknicken in het bos

Je kunt ook het bos opzoeken met lekker weer. Neem heerlijke koele drankjes mee en lekkere hapjes. Samen met een picknickkleed en mandje zijn alle benodigdheden er voor een leuke picknick in het bos. Op deze manier maak je ook tijd voor elkaar of het nou met je partner, je vrienden of je gezin is. Vind je het té warm om volop in de zon te zitten? Zoek dan een lekkere plek op onder de bomen. In de schaduw houd je het langer vol op een warme zomerdag. 

Watergevecht

Het is iets wat je van vroeger kent en iets wat stiekem voor alle leeftijden leuk blijft: een watergevecht. Bovendien is een watergevecht de ideale manier om af te koelen tijdens een warme dag. Je kunt waterpistolen en ballonnen met water vullen, maar een gevuld emmertje doet ook altijd het werk. Maak de ander zo snel mogelijk nat door achter elkaar aan te rennen en vergeet niet: heb plezier!

Lees ook eens:

Vuur uit de relatie? Probeer deze drie tips!

Previous article

Alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond met je partner

Next article

You may also like