EntertainmentLifehacks

Experimenteren in de slaapkamer

0

Seks, voor de ene is het taboe om erover te praten, voor de ander is het een onderwerp dat vrijuit besproken mag worden. Feit is dat seks door de jaren heen ontzettend veranderd is. Een eeuw geleden was seks voor het huwelijk not done en had het als enige doel voortplanting. Vandaag denken we daar helemaal anders over en vinden we het fijn om nieuwe dingen uit te proberen. In dit artikel vind je enkele ideetjes om te experimenteren in de slaapkamer.

Duo of trio?

Traditioneel kruipen we met twee in bed. Lange tijd deelden enkel man en vrouw de lakens, of dat dachten we toch, maar ook personen met hetzelfde geslacht kunnen met elkaar naar bed gaan. En waarom zou de dat aantal niet uitbreiden? Sta je open voor een trio? Twee mannen en een vrouw, of twee vrouwen en man. Of drie personen van hetzelfde geslacht, alles is mogelijk. Met z’n drieën kunnen jullie uitzoeken wat jullie fijn vinden en volop experimenteren en standjes uitproberen.

Partnerruil

Zoek je wat inspiratie voor in de slaapkamer, dan kan partnerruil erg interessant zijn. Je leert van een nieuwe bedpartner immers heel wat. Er is een andere manier van intimiteit die niet gebaseerd is op liefde, maar op passie. Daardoor ligt de focus echt op het seksuele spel en kan je heel wat van elkaar leren wat standjes en erogene zones betreft. Het is wel belangrijk dat je goede afspraken maakt als jij en je partner gaan swingen. Het draait enkel om lust en er mogen in geen geval gevoelens aan te pas komen. Dan zou het immers bedrog kunnen zijn, en dat is zeker niet de bedoeling.

Sextoys

Sta je niet open voor een trio of partnerruil, maar wil je je seksleven toch wat spannender maken? Stel dan eens voor aan je partner om sextoys te gebruiken. Je kan beginnen met een dildo of vibrator, dat zijn heel toegankelijke speeltjes. Als jullie hiervan genieten en merken dat er meer passie is, kunnen jullie de rest van het assortiment verkennen. Voor je het weet durf je zelfs anale seks aan en maak je gebruik van een buttplug. Like it or not.

BDSM

BDSM staat voor Bondage and Discipline, Dominance and Submission. Je kent de term wellicht uit de Fifty Shades-films, maar misschien ben je benieuwd om zelf ook eens zwepen en handboeien te gebruiken? Online of in de sekswinkel vind je de nodige attributen om aan de slag te gaan. Mag het voor jou wat meer next level zijn? Er bestaan ook sexmachines waarmee je aan de slag kan. Je zal snel merken of BDSM iets voor jou en je partner is of niet. 

Op zoek naar cultuur op vakantie? Top 5 all inclusive reizen

Previous article

Op zoek naar de ultieme entertainment setup? Deze tips helpen je op weg!

Next article

You may also like