Gadgets

Dit zijn de 5 coolste Virtual Reality bedrijven van nu

0

Hoe bekend ben jij al met VR? Oftewel: virtual reality. Dit staat voor de toepassing van technologische optische elementen in de ‘echte’ wereld. Vaak door middel van een VR-bril, -scherm, of door je camera van je telefoon te gebruiken. Het is hip, het booming. En daarom schieten de VR-bedrijven als paddenstoelen uit de grond. Wij delen de 5 coolste virtual reality bedrijven met jou in deze blog!

Er zijn veel verschillende soorten bedrijven te vinden op het gebied van VR. Daarom hebben wij geprobeerd een zo divers mogelijke selectie voor jou te maken. Dit is de top 5 van dit moment:

  1. Urban Events

Dit bedrijf, Urban Events, is gespecialiseerd in het verzorgen van games op bijvoorbeeld de leukste plekken. Denk bijvoorbeeld aan (bedrijfs)feesten, grote evenementen of op een beurstand. Wat nemen ze allemaal mee? Grote HD-schermen, 3D-brillen, kinect sensors en andere accessoires die deze VR-ervaring onvergetelijk maakt. Aangepast op jouw vraag of doelgroep!

  1. Escaperoom TIME

Wat gebeurt er als je een escaperoom combineert met de beste en nieuwste VR-technologie? Dan krijg je een supervette ervaring! Bij deze escaperoom in Utrecht hebben ze het weten te realiseren. Lukt het jou en je team om binnen te tijd te ontspannen? VR maakt het extra spannend en de puzzels extra ingewikkeld.

  1. VROOMtraining

Deze onderneming maakt het mogelijk om zelf speciale trainingen op te zetten die VR gestuurd zijn. Perfect aangepast en toegepast op jouw vragen en behoeftes. Deze trainingen kun je vervolgens volgen met een VR-apparaat. Maar het is zelfs mogelijk om ze 2D te volgen op een laptop bijvoorbeeld.

  1. 360Fabriek

Dit bedrijf maakt het mogelijk om jouw onderneming of bedrijf te laten zien door middel van 360 graden boodschappen. Zo creëren ze belevenissen die blijven hangen bij mensen of bij potentiele nieuwe klanten. Deze zakelijke toepassingen van VR wordt steeds meer populair. Denk bijvoorbeeld aan reanimatiecursussen, maar ook angst-therapieën. Of andere vormen van trainingen.

  1. AR-house

Heb jij een idee in je hoofd voor het ontwikkelen van een VR-app? Dan is dit een bedrijf dat dit voor jou kan maken. Laat klanten, relaties en andere belangrijke groepen kennismaken met jouw onderneming door een interactieve 360 graden applicatie.

5 Toffe tips voor het gebruik van een notitieblok

Previous article

Best advice from people who have won the lottery: the do’s and dont’s

Next article

You may also like

More in Gadgets