Handig

De punten van consumentenelektronica op een rijtje

0

Consumentenelektronica is een begrip wat je niet zo vaak langs hoort komen. Daarom leggen wij het even kort voor jou uit! Maar je hoort waarschijnlijk aan het woord al wat de betekenis is; namelijk een consument die de koper is, en elektronica zijn elektronische apparaten. Dus een koper die elektronica koopt! Ben jij ook een koper die vaak de nieuwste elektronica snufje in huis haalt? Of juist een oude elektronica, zoals een platenspeler? Lees deze blog dan eens verder! Je gaat er zeker nog wat aan hebben.

Dit houdt witgoed in

Witgoed zaken heb je er genoeg en je hebt er ook vast wel eens over gehoord. Onder witgoed vallen elektrische huishoudelijke apparaten die voornamelijk in het wit zijn uitgevoerd hoewel in de designwereld ook wel geëxperimenteerd wordt met andere uitvoeringen. Tot die witte goederen horen onder meer diepvriezers, droogtrommels, koelkasten, kooktoestellen, stofzuigers, vaatwassers, wasmachines enz. Daar waar alleen sprake is van de verkoop van witgoed worden die winkels ook wel witgoedwinkels genoemd. Tot bruingoed behoren beeldapparatuur als televisie, geluidsapparatuur als radio en luidsprekersystemen, maar ook een karaoke sets. De term bruingoed stamt nog uit de tijd dat dergelijke apparatuur voornamelijk in een houten kast vervat zat die bruin van kleur was. Ook deze term is ontleend aan de kleur van de apparatuur die oorspronkelijk in veel gevallen grijs was.

Meer weten?

We hebben al aardig wat verteld over consumentenelektronica, maar er is nog meer wat je moet weten! De aanschaf van consumentenelektronica is niet voor iedereen even simpel. Uiteraard speelt daarbij mee of het gaat over een apparaat van slechts enkele euro’s of dat er een of twee en soms zelfs drie cijfers achter dat eerste cijfer staan. Maar gelukkig hoeven veel van de duurdere apparaten slechts om de paar jaar worden vervangen. Wie er een goed budgetteringssysteem op nahoudt zal er minder moeite mee hebben om op tijd te kunnen vervangen. Wil je meer weten over consumentenelektronica? Neem dan eens een kijkje op MaxiAxi? Mooi! Bestel dan snel op hun website en heb je aankoop al binnen een paar werkdagen in huis.

De beste cryptomunten om in te investeren

Previous article

Waarom je een barrelsauna moet aanschaffen

Next article

You may also like

More in Handig