Gadgets

Alles wat jij moet weten over de vibrator

0

Vibrators zijn razend populair. Dat heeft alles te maken met het feit dat een vibrator opwindend genot garandeert vanwege zijn trillingen. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er ingespeeld kan worden op ieder zijn voorkeur en smaak. Er is dus voor ieder wat wils. In deze blog lees jij alles over de vibrator.

De geschiedenis van de vibrator

De allereerste vibrators werden aan het einde van de 19de eeuw gebruikt door artsen. Destijds was men er namelijk van overtuigd dat vrouwelijke hysterieklachten opgelost konden worden door middel van een orgasme. Fabrikanten van vibrators verlegden echter al snel hun focus van medisch gebruik naar privégebruik toen daar een markt voor bleek te bestaan. Het was destijds nog wel een taboe om een vibrator in huis te hebben. Pas in de jaren zestig van de vorige eeuw werd het dankzij de seksuele revolutie een breed geaccepteerd hulpmiddel tussen de lakens. Sindsdien is de ontwikkeling van vibrators snel gegaan en werden er steeds meer vormen en maten ontwikkeld. Hierdoor zijn vibrators tegenwoordig verkrijgbaar met elk een eigen specialiteit. Op deze manier is er voor iedere gebruiker een passende vorm.

Verschil tussen een dildo en vibrator

Je vindt vibrators en dildo’s in allerlei soorten en maten. Het verschil tussen deze twee toys zit hem erin dat een vibrator trilt of vibreert en een dildo niet. Dit is natuurlijk goed om weten wanneer je een nieuw speeltje gaat aanschaffen. Wil jij een gevuld gevoel? Of wil je ook graag genieten van bijvoorbeeld de trillingen? Dit kun je meenemen in je beslissing.

Klassieke en realistische vibrators

De overeenkomst tussen klassieke en realistische vibrators is dat ze beide gemaakt zijn voor vaginaal gebruik. De klassieke en realistische vibrators zijn voorzien van een eenvoudige vorm en doen precies wat ze moeten doen. De realistische versies lijken sterk op de penis, inclusief eikel, aders en vaak zelfs een scrotum. De klassieke vibrators juist niet en zijn vaak voorzien van een glad oppervlakte. Qua vorm zijn de vibrators vaak recht, kaarsvormig, of voorzien van de vorm van een zandloper.

Ga op ontdekkingstocht

Wanneer je een vibrator uitzoekt, dan merk je al snel dat er een groot aanbod is. Allereerst is het belangrijk om te letten op hoe en hoe snel je wilt dat de vibrator trilt. Er is veel variatie als het gaat om de bewegingssnelheid van een vibrator. De kracht van de trilling en de manieren waarop een vibrator trilt kunnen verschillen van licht tot sterk, normaal of pulserend. Het is uiteraard persoonsafhankelijk wat jij het prettigst vindt. Hiernaast is er ook nog keuze uit veel verschillende vibrators. Zo zijn er bijvoorbeeld clitoris stimulators, koppels vibrators, trillende eitjes, vingervibrators enzovoorts. Ga dus gerust op ontdekkingstocht om alle mogelijkheden te ontdekken!

Deze 5 beroemdheden overwonnen een eetstoornis

Previous article

Muziek in mijn oren

Next article

You may also like

More in Gadgets